Tejszínes szőlőmártásban tálalt fasírt burgonyapürével
2019. 10. 26. 19:35Kommentek (0)
Javában tart a szőlőszüret ideje, lugasok várják a gazdákat, a hordók izgatottak a beléjük kerülő nedű miatt, hogy hamarosan borral kínálhassák a hozzájuk betérőket. Mi már leszüretelünk, bort mindenképpen, lehet...
Sajtkrémmel töltött csirkemell, füstölt tarjás kukoricával
2019. 10. 26. 19:22Kommentek (0)
Vendégeket vártok? Van egy kis időtök egy komplett étellel megajándékozni a családot, barátokat? A hús mellett a zöldségeknek is teret akartok adni? Szeretitek a csirkét, sajtot, sonkát és a kulináris ízeket? Örülnétek,...
Hortobágyi húsos palacsinta
2019. 10. 26. 19:03Kommentek (0)
Hortobágyi húsos palacsinta
A palacsintáról elsősorban az édes ízek villannak be. Ki ne evett volna, kakaósat, vagy baracklekvárosat, tetejét porcukorral meghintve. Rakottan, megtöltve, egészen más ízűt lehet varázsolni....
Az egészségre nem káros csokoládépótló
2019. 10. 23. 16:44Kommentek (0)
A reformkonyha kedvelői, az egészségtudatosság hívei számára ismert lehet a szentjánoskenyérfa termése a karob. Őrölve a kakaókra emlékeztet, - több tanulmány szerint - jóval egészségesebb. Gyermekek, sőt...
Turmixokhoz kiválóak az egészséges és vitaminokban gazdag zöldségek
2019. 10. 23. 16:06Kommentek (0)
Céklalevél
Nemcsak a termése rendkívül egészséges, a levele is felhasználható, az édeskés íze miatt tumixokba is kiváló. Vétek lenne kidobni, mindamellett, hogy ízletes és tápláló, nagyon sok a szervezet...
Utolsó kommentek