A halfogyasztás előnyei
2020. 01. 09. 22:07Kommentek (0)
Az európai halfogyasztás fejenként 25 kilogramm, Magyarországon az átlaghoz képest is jóval kevesebb hal kerül fogyasztásra, sereghajtók vagyunk. Ebben a mutatóban az utolsók között szerepelünk, ha nem is roham léptékben, de elmozdultunk a holtpontról. 2014-ben átlagosan 5,4 kilogrammnyi mennyiség került az asztalra, 2017-ben 6,4 kg. Vannak erőfeszítések...
Balatoni pontyból készült pikáns halleves
2019. 10. 21. 19:25Kommentek (0)
A halételek elsősorban ünnepek alatt jutnak eszünkbe. Méltánytalan a háttérbe kerülésük, hiszen alacsony a kalóriatartalma, összetevői miatt rendkívül egészséges ételek készíthetőek belőle. A fejétől a farkáig felhasználható,...
Utolsó kommentek