Hortobágyi húsos palacsinta
2019. 10. 26. 19:03Kommentek (0)
Hortobágyi húsos palacsinta
A palacsintáról elsősorban az édes ízek villannak be. Ki ne evett volna, kakaósat, vagy baracklekvárosat, tetejét porcukorral meghintve. Rakottan, megtöltve, egészen más ízűt lehet varázsolni. A hortobágyit, nem csak Hortobágyon a világ bármelyik szegletén el lehet készíteni. Mi is megtettük a Balaton környékén.
A palacsinták...
Akácvirágos palacsinta
2019. 10. 23. 14:52Kommentek (0)
A kertünkben hatalmasra növő akácfáink bőven hoznak termést, amiből a jótékony hatása miatt a virágokat leszárítjuk. Kriszta viszont a hatalmas tenyérnyi nagyságú fürtökből levágott párat és palacsintát készített...
Utolsó kommentek