Húspogácsás melegszendvics, házi készítésű zsemléből
2019. 10. 29. 11:51Kommentek (0)
Elsősorban a hamburger került szóba, de boltba nem volt szándékunk menni. Összedugtuk a fejünket, hogyan lehetne valami hasonlót itthon elkészíteni. Házi készítésű zsemle és csirkehúsból készült húsgombóc mellett...
Zöldséges csirkemell joghurtos mártással és kuszkusszal
2019. 10. 29. 11:35Kommentek (0)
A köretek közül a slágerlistán a burgonya és a rizs előkelő helyen szerepel, de a reformétkezés egyre népszerűbb. A kölest és a bulgurt korábban kipróbáltuk, ezúttal a nyomelemekben, tápanyagokban gazdag, kalóriában...
Cukkinis tócsni, kapros tejfölös mártással
2019. 10. 29. 11:20Kommentek (0)
Lapcsánka, tócsni, pacsni, cicege, macóka, ugyanazok az ételek más névvel. A legismertebb változat alapanyaga a burgonya, de különféle zöldséggel remekül helyettesíthető, ezúttal a cukkinit választottuk.
Tócsni...
Klasszikus madártej
2019. 10. 29. 10:59Kommentek (0)
A madártej az édességet kedvelők közül sokaknak nem ismeretlen. Aki egyszer megkóstolja, nem bírja abbahagyni, könnyed, és az elkészítése sem ördöngös. Csupán tojás, tej, és vanília kell bele.
A desszert...
Fokhagymás, sajtos, tejfölös lángos füstölt karajjal
2019. 10. 26. 19:55Kommentek (0)
Magyar pizzának is tekinthető a méltán népszerű tészta. Elkészítéséhez nem kell főzőtanfolyamra járni. A jó tészta elengedhetetlen a biztos sikerhez. Forró bő olajban sütik, illata egyedi, csábítja a vendégeket....
Utolsó kommentek