Tejszínes szőlőmártásban tálalt fasírt burgonyapürével
2019. 10. 26. 19:35Kommentek (0)
Javában tart a szőlőszüret ideje, lugasok várják a gazdákat, a hordók izgatottak a beléjük kerülő nedű miatt, hogy hamarosan borral kínálhassák a hozzájuk betérőket. Mi már leszüretelünk, bort mindenképpen, lehet...
Sajtkrémmel töltött csirkemell, füstölt tarjás kukoricával
2019. 10. 26. 19:22Kommentek (0)
Vendégeket vártok? Van egy kis időtök egy komplett étellel megajándékozni a családot, barátokat? A hús mellett a zöldségeknek is teret akartok adni? Szeretitek a csirkét, sajtot, sonkát és a kulináris ízeket? Örülnétek,...
Hortobágyi húsos palacsinta
2019. 10. 26. 19:03Kommentek (0)
Hortobágyi húsos palacsinta
A palacsintáról elsősorban az édes ízek villannak be. Ki ne evett volna, kakaósat, vagy baracklekvárosat, tetejét porcukorral meghintve. Rakottan, megtöltve, egészen más ízűt lehet varázsolni....
Legyen kövirózsád, díszít és gyógyít
2019. 10. 23. 17:49Kommentek (0)
A természetben hegyes, omlós sziklákon találkozhatunk a kövirózsákkal, amelyek a sziklakertek egyik ékességeként egyszerűen gondozható és szaporítható. Nemcsak a kertünket díszítheti, hiszen a népi gyógyászat fel...
Menták megfázásra, emésztésre is
2019. 10. 23. 16:59Kommentek (0)
Aromája és íze nagyon kevés növényhez hasonlítható. Gyógy-és fűszernövényként a népszerűbbek közé sorolható. Szívós, könnyen szaporítható menták közül bemutatunk hármat, amiket a népi gyógyászat is ajánl,...
Utolsó kommentek